Fotokonkurranse

Tre av avdelingene i Museet Midt, Kystmuseet Rørvik, Namdalsmuseet i Namsos og Norsk Sagbruksmuseum på Spillum, inviterer til fotokonkurranse.

Det er slik at avdelingene ikke får avholdt sine arrangementer som planlagt denne sommeren, grunnet faren for koronasmitte. Allikevel ønsker avdelingene å ha kontakt med publikum på ulike måter. Følg med på våre hjemmesider.

Nå vil vi prøve oss med en fotokonkurranse.

Regler for å delta:

• Vi deler opp i 3 konkurranser: Én for hver av de tre nevnte museumsavdelingene.

Det må opplyses ved hvilken avdeling bildene er tatt, og du må ha tatt bildene selv.

• Dersom det er personer med på bildet, og de er gjenkjennbare, må navn være med.

Innsenderen må ha sørget for tillatelse til offentliggjøring. Dersom det er gjenkjennbare barn opp til 15 år med på bildet, må samtykke fra foreldre på barnets vegne være med.

• Museet Midt forbeholder seg retten til å offentliggjøre bildene i sine kommunikasjonskanaler og i eventuell reklame for museumsavdelingene. Kanskje blir det av noen av bildene også laget en utstilling. (Det kan være i vinduer i butikklokaler i Namsos/på Rørvik, på Besøkssenteret på Spillum, eller andre steder.) Da vil fotografens navn bli kreditert.
  • Stemningen i bildet vil bli vektlagt. Det kan også være bilder av detaljer, linjer, eller komposisjoner som ikke er helt enkelt for alle å legge merke til. For Namdalsmuseets del kan en gjerne tenke seg et bilde av amfiet som er inspirert av reglene for koronasituasjonen vi har vært i. Og hva med amfiet på Norsk Sagbruksmuseum? Vet du ikke hvor det er? Se om du finner det …
  • Frist for innsending av bilder er 15. august 2020.
  • Send bildene dine på epost til: sagbruksmuseet@museetmidt.no

Hver fotograf kan sende inn maks tre bilder fra hver museumsavdeling.

Husk: ditt navn, telefonnummer og e-postadresse

Juryen vil bestå av personer fra hver avdeling.

Premier:         Beste bilde fra hver avdeling blir premiert slik:

• Kystmuseet Rørvik: gratis overnatting i rorbu på Sør-Gjæslingan
  • Namdalsmuseet i Namsos: Leie av Kringkastingshuset